Erhvervslokaler udlejes

Mangler dit kontorfællesskab, din advokat- eller psykologpraksis eller din lille forening et sted at være?

20. september 2017

Dansk Forfatterforening udlejer pr. 1. januar 2018 i alt 55 m2 fordelt på 2 separate lyse lokaler roligt placeret på Christianshavn.

De to lokaler er lige store og opdelt af en stor entre med tekøkken og toilet. Der er adgang til smuk privat gård, og lokalerne ligger meget tæt på Metro. Parkering foregår efter samme vilkår som resten af Kbh K.

Lejemålet udlejes for 2 år med mulighed for forlængelse. Lejemålet  foregår udelukkende på erhvervslejevilkår uden overnatning.

Den månedlig leje er 8000 kr. (momsfrist) inkl. el, vand og varme. Der skal indbetales 3 måneders depositum,  og der følger en attraktiv mulighed med for at leje større lokaler i forbindelse med større seminarer, møder eller lign.

For yderligere information og aftale om fremvisning, kontakt da Nena Wiinstedt på df@danskforfatterforening.dk

2004 - 2017 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte