Bliv mentor for et nyt medlem!

Har du været medlem af BU i nogle år, og har du lyst til at tage godt imod nye medlemmer? Så er det dig vi mangler!

Af BU-gruppen - 24. november 2017

Statistikken viser, at nye medlemmer er mere tilbøjelige til at melde sig ud end medlemmer, der har været i foreningen i nogle år. Det kan være et tegn på, at de nye medlemmer ikke når at falde til i foreningen.
For at gøre det lettere for de nye medlemmer at få det bedste ud af deres medlemsskab – og for at vise dem, hvad foreningen har at byde på, også socialt – har BU taget initiativ til en mentorordning.

BU-styrelsen søger derfor “gamle” medlemmer til at hjælpe med at gøre det endnu sjovere og hyggeligere at blive medlem af BU. Det er blandt andet tanken, at mentorerne skal være med til det årlige arrangement for nye medlemmer.

Hvis du har lyst til at blive mentor, så send en mail til formand Line Lybecker på line.huf@gmail.com.

Skriv gerne lidt om dig selv, for eksempel hvor længe du har været medlem og hvilke(n) genre(r) du skriver i.

2004 - 2018 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte