BU har fået ny formand!

BU-styrelsen har konstitueret Line Lybecker som formand frem til BU-gruppens årsmøde i marts 2018.

Af BU-gruppen - 25. oktober 2017

Lene Møller Jørgensen tiltræder stillingen som redaktør på Forfatteren d. 1. januar 2018 og er derfor gået af som formand for BU-styrelsen.
Styrelsen har derfor konstitueret Line Lybecker som formand frem til BU-gruppens årsmøde i marts 2018.

Line er tidligere formand for HUF – Håbefulde Unge Forfattere – og hun har siddet i BU-styrelsen siden marts 2017.
Line har læst dansk på Københavns Universitet, skrev speciale om paranormal romance, er forfatter til flere ungdomsromaner og udgør den ene halvdel af forlaget Ulven og Uglen.

2004 - 2017 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte