Præsentation af BU’s nye formand

På årsmødet d. 24. februar skulle BU-gruppen vælge ny formand.
Inge Duelund Nielsen, som har siddet i styrelsen siden 2015, stillede op og blev valgt med stor applaus.
Her kan du læse en kort præsentation af Inge:

Af BU-gruppen - 4. marts 2018

“Jeg har været medlem af Dansk forfatterforening siden 2010 og siddet i BU styrelsen siden 2015. Jeg har skrevet billedbøger, børneromaner, noveller mm. og modtaget flere arbejdslegater fra Kunstfonden. I 2017 var min bog Nannas Nathistorier nomineret til Kulturministeriets forfatterpris for børnelitteratur.

Stort set hele mit liv har jeg arbejdet med børnekultur – som udøvende og som underviser – bl.a. i børneteatersammenhænge, hvor jeg som skuespiller mm. turnerede rundt på skoler og biblioteker og spillede forestillinger, og på pædagoguddannelsen, hvor jeg underviste i drama, historiefortælling, kulturfag og børnelitteratur.

Jeg har en master i Børnelitteratur og en uddannelse fra Forfatterskolen for Børnelitteratur. Nu er jeg, bortset fra lidt undervisning og foredrag, fuldtidsforfatter – og ja, formand for BU gruppen. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for, at foreningen for alle andre – ligesom den har været for mig – er et godt sted at høre til. Et sted til inspiration, sparring, venskaber samt til hjælp og rygstød i de kampe, vi som enkeltpersoner ikke har en chance for at kæmpe alene.”

Inge Duelund Nielsen, BU-formand, februar 2018

2004 - 2018 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte