Nytårskur – nu med detaljer!

BU-gruppen gentager succesen og afholder en festlig nytårskur for at fejre medlemmernes udgivelser i 2017. Det sker fredag d. 19. januar kl. 19.

Af BU-gruppen - 30. november 2017

Aftenen starter med velkomstdrinks og velkomsttale.

Herefter vil de tilmeldte forfattere og illustratorer have mulighed for kort at præsentere deres udgivelser fra året, der gik.
Hvert indlæg varer tre minutter plus bifald.

Efter præsentationerne vil der være pindemadder og mulighed for at lykønske hinanden og høre mere om bøgerne.

Traditionen tro vil der også være et lille musikalsk indslag.

Hvis du har lyst til enten selv at præsentere en udgivelse eller at være med til at fejre andres udgivelser, kan du skrive til Anne Sofie Hammer på fif.hammer@gmail.com senest fredag d. 12. januar.
Husk at skrive i tilmeldingen, om du selv ønsker at præsentere en udgivelse.
Det er ikke muligt at komme til at præsentere sin udgivelse, hvis man ikke er tilmeldt.

Alle er velkomne til i dagens højtidelige anledning at iføre sig festligt tøj, ordensbånd, tiara eller uniform.

2004 - 2017 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte