“Speed dating” for forfattere og illustratorer

Hvordan finder forfattere og illustratorer sammen i spændende samarbejder? Hvordan finder man lige præcis det samarbejde eller den gensidige inspiration, der skaber fantastiske bøger?
Det kunne f.eks. være til et speed dating arrangement i Dansk Forfatterforening!

Af Dansk Forfatterforening - 10. februar 2017

Kom og mød kolleger – forfattere og illustratorer – og få inspiration til samarbejder og fremtidige projekter tirsdag d. 7. marts kl. 19-21 i Strandgade.
Medbring illustrationer / teksteksempler, du kan tage udgangspunkt i, når du fortæller om det, du er optaget af, dine arbejdsmetoder og dine tanker om fremtidige projekter, som kunne involvere kolleger. Måske er det relevant at fortælle om målgruppe, alder, teknik, tematik, emne, arbejdsredskab mm.
Dit indlæg må vare 4 minutter.

I løbet af aftenen kommer du i forskellige grupper, hvor du får lejlighed til at præsentere dit arbejde på 4 minutter og høre om andres.
Måske går du hjem med en idé og en ny samarbejdspartner.

Arrangementet er fortrinsvis for illustratorer og BU-forfattere.

Der vil ikke blive serveret aftensmad.

Tilmelding til Anne Sofie Hammer på fif.hammer@gmail.com senest d. 1. marts.
Husk at skrive på din tilmelding, om du deltager som forfatter eller illustrator.

2004 - 2017 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte