Månedens fagforfatter

Månedens medlem af F-gruppen

For at vi fagforfattere kan lære af hinanden og samtidig vise faglitteraturens mangfoldighed og bredde, har vi kopieret et koncept fra Sveriges författarförbund, ”Månedens medlem”, som har kørt siden 2007. Løbende svarer et medlem på en række spørgsmål, som bringes med tilhørende billede samt et fortællende citat. Over en årrække skulle de fleste aktive faglitterære forfattere have præsenteret sig.

Portrættet supplerer portrættet på bagsiden af ”Forfatteren”. Vores portræt er fokuseret på faglitteratur, og da vi kan bringe lidt længere indlæg, er der mulighed for at få besvaret flere spørgsmål og samtidig give en nuancering af fagforfatterens rolle.

Månedens fagforfatter april 2018: Egon Clausen

Månedens fagforfatter marts 2018: Jesper Brandt Andersen

Månedens fagforfatter februar 2018: Birgitte Andersen

Månedens fagforfatter januar 2018: Hanne Fabricius