Om gruppen

Illustratorgruppen i Dansk Forfatterforening danner netværk for illustratorer, der arbejder med bogillustrationer for børn og unge.

Freelanceillustratorer er ofte meget sårbare i forhandlingssituationerne med de store forlagskoncerner, og derfor er det især prissætning og kontraktskrivning, vi fokuserer på. Vi tilbyder juridisk rådgivning, hjælp til kontraktskrivning samt kollegial opbakning fra en meget velfungerende gruppe af medlemmer.

Illustratorgruppen profilerer sig på følgende fronter:

• Hjemmesiden http://illustratorgruppen.dk/
  • Et fælles identitetsprogram med opgavespecifikation, frimærker og navnestempler
  • Regelmæssig udgivelse af et bogkatalog med medlemmernes illustrationer
  • Tilbagevendende udstillinger på årlige bogmesser og børnekulturmesser

Som medlem af Illustratorgruppen kan du benytte Dansk Forfatterforenings faciliteter og fagrelevante kurser. Vores gruppe fordeler årligt en række arbejds- og rejselegater og indstiller endvidere til forskellige priser.

Se Illustratorgruppens vedtægter her.

Kontakt gruppeformanden

Illustratorgruppens formand er Tove Krebs Lange, og hende kan du kontakte her.

2004 - 2017 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte