Karen Glistrup

Jeg er rejsende i 'tabubrydning' - holder foredrag og temadage. om samtaler om sind, død, sygdom og familiekærlighed. Og jeg praktiserer samme disciplin i min private praksis i Ry som familie-, par- og psykoterapeut MPF. Mit speciale er samtaler med børn og forældre om familiens liv, når forældrene slider med psykiske lidelser eller andre svære vilkår, som børn mærker, men kan have svært ved at tolke, hvis de voksne ikke taler om det. Jeg har skrevet bøgerne: "Hvad børn ikke ved... har de ondt af" (Hans Reitzel) og : "Snak om angst og depression... med børn og voksne i alle aldre"(PsykInfo Forlaget)

Adresse: Skovstien 4, 8680 Ry Land: Danmark Tlf: 23461958 E-mail: kg@familiesamtaler.dk

Aarhusgruppen, Faglitterære gruppe

Udgivelser

Flere udgivelser

Seneste udgivelse: Snak om angst og depression... med børn og voksne i alle aldre
Forlag: PsykInfo Forlaget
Udgivelsesår: 2011

"SNAK OM ANGST OG DEPRESSION... med børn og voksne i alle aldre". PsykInfo Forlaget 2011.
”Hvad børn ikke ved … har de ondt af - FAMILIESAMTALER OM PSYKISKE LIDELSER”
Hans Reitzels Forlag 2002 – revideret i 2006 – revideres igen i 2013
– oversat til norsk 2004 og til svensk 2005

”Husk børnene, når mor eller far er deprimeret”
”Sådan taler du med børn om depression”
”Det føles som om mine tanker hænger nedad”
Jeg har redigeret disse 3 små bøger udgivet af Eli Lilly Danmark, Boehringer Ingelheim, 2008

”Snak om angst, depression og kærlighed – MED BØRN OG VOKSNE I ALLE ALDRE”
Udkommer på Dansk Pædagogisk Forum’s forlag, januar 2011.

Bidrag til andre bøger:
Fokus på relationer - psykiatri i praksis, Susanne Broeng(red.) Hans Reitzels Forlag 2009
Pårørende, Jes Gerlach (red.) PsykiatriFondens Forlag 2008
Hjælp børn med depressive forældre, Boehringer & Ingelheim og Eli Lilly 2008
Når børn lever sammen med psykisk syge forældre, Søren Blinkenberg (red.) PsykiatriFondens Forlag 2003

Artikler:
April 2010, Indsigt, tidsskrift for speciallæger i psykiatri: ”Familiens kærlige kraft”
Jan. 2010, Månedsskrift for praktisk lægegerning: ”Hvad børn ikke ved… har de ondt af”
Jan. 2009, Århus Universitetshospital, PsykInfo: Anmeldelse af Søren Hertz: ”Børne- og ungdomspsykiatri”
2007 Teksthæfte til DVD: Når det syge hersker, Storries Production
2004 Artikel: ”Familiesamtaler med sindslidende patienter og deres børn” Medicus 04 nr.4 lægekredsforeningens blad for Århus Amt
2002 Artikel: Hvad børn ikke ved … har de ondt af, PsykiatriInformation maj 02, nr.2