Om gruppen

Lyrikerne er spredt over hele landet, arbejder hver for sig med sproget sproget sproget, indtil digtet er færdigt. Så kan det udgives, hvis det kan, læses op, trykkes i aviser, tidsskrifter, mejsles i granit og noteres på papirflyvere…

loft 2Med få undtagelser kan det ikke betale sig at skrive digte – økonomisk!

Mange digte udkommer i disse år alternativt på små forlag og i små oplag. Alligevel vil folk gerne høre digte ved oplæsningsarrangementer, som der bliver flere og flere af. Interessen for lyrik er større end salgsmulighederne.

Det er derfor vigtigt at være med i L-gruppen, hvor ca. 120 lyrikere er organiseret.

Festlige og fagligt

Lyrikgruppen er et samlingssted, et miljø, en idebank. Derfor bruges  foreningslokalerne i Strandgade meget. Årets debutanter inviteres i april, der afholdes medlemsfester bl.a. sammen med andre skønlitterære forfattere i DFF, og lyrikgruppen i Strandgade er også stedet, hvor nordiske, internationale og danske digtere mødes, når der er digterbesøg i byen.

Se L-gruppens vedtægter her..

Kontakt gruppeformanden

L-gruppens formand er Kirsten Marthedal.

2004 - 2017 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte