ordløst

ordloestOrdløst – 119 digtere i Dansk Forfatterforening er en digt-antologi, som blev til i 2009 på initiativ af L-gruppen.

Den 1045 siders store pdf er en ucensureret samling af bidrag og illustreret af 10 indbudte illustratorer. Antologien synliggør mangfoldigheden af lyriske udtryk i Dansk Forfatterforening samt nogle af fordelene ved E-bogen, hvad synliggørelse og udbredelse angår. Hver digter præsenteres af en kort biografi samt link til litteratursiden.dk for yderligere oplysninger.

E-bogen kan downloades gratis, men må ikke anvendes i erhvervsmæssig sammenhæng, herunder offentlige og private skoler samt skriveskoleundervisning, uden tilladelse fra Lyrikstyrelsen eller efter aftalt kompensation til de enkelte digtere og illustratorer (CopyDan-afregning eller tilsvarende).

Du kan finde antologien på ordløst.dk / ordloest.dk eller ved at klikke på dette link:

Lyrikantologien Ordløst

2004 - 2017 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte