Max Ulrich Klinker

Udgivelsesår: 2011

Max Ulrich Klinkers bogforsider
  • SMAK - Novellesamling

SMAK - Novellesamling (2011)

Bogforsidens illustrator:Anne-Lone Krog Møller

SMAK er en samling noveller, der foregår i et modent univers blandt veluddannede mennesker med stor livserfaring. Historierne handler om absurditeterne under den pæne overflade, kedsomheden, hverdagens trivialiteter og forkerte valg, der får menneskers tilværelse til at krakelere.

SMAK fortæller om længslen og en søgen efter en mening, der for den enkelte ender med et aktivt valg, der kan være et positivt vendepunkt, men også får konsekvenser for de nærmeste. Det er eksistentialistiske skæbnefortællinger, hvor hybris og nemesis spiller en stor rolle.

SMAK rummer spændende tænksomme og eftertænksomme moraler og problemstillinger, der kan filosoferes over. Der er stemning, atmosfære og stil; en svunden og mere tænksom verden. Fortællingerne er et åndehul og en oase i nutidens hastige billedstrøm.

Bibliotekerne: "Noveller til det modne publikum, der godt kan lide at ting tager tid, og historier langsomt foldes ud ... Vi forstår personerne under huden, og vi ser tydeligt gennem fortællerens øjne. Temaet er det eksistentialistiske, undersøgelsen af menneskesindet det centrale"

PlusordForfatterbogladenNFORLitteraturtilskud.dk