Mich Vraa

Sidst opdateret: 7. januar 2018
Mich Vraa

Beskrivelse:

Jeg er forfatter til en snes skønlitterære bøger, heriblandt HAABET og PETERS KÆRLIGHED, de første to romaner i en trilogi om Dansk Vestindien i koloni- og slavetiden. Jeg arbejder i øjeblikket på sidste bind som er planlagt til udgivelse i august 2018 under titlen FAITH. Jeg har desuden arbejdet som skønlitterær oversætter siden 1988 og har oversat omkring et tusind titler, de fleste fra engelsk til dansk. Jeg modtog i 2014 Dansk Oversætterforbunds Ærespris og i 2017 Otto B. Lindhardt Prisen. HAABET blev i udgivelsesåret 2016 nomineret til Politikens Litteraturpris og DR Romanprisen og er foreløbig solgt til udgivelse i Tyskland (DIE HOFFNUNG) og Norge. Egnsteatret Møllen turnerer med forestillingen HAABET i november 2018.

I 2017 holdt jeg 60 foredrag, de fleste på danske biblioteker, og var flere gange i Tyskland for at tale om Dansk Vestindien og om romantrilogien. Også i 2018 vil jeg optræde mange steder rundt om i landet. Jeg kan kontaktes herom på mail eller via ARTE eller Dansk Forfatterforedrag.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Elisabeths Allé 35, 5250 Odense SV
Dalum
Land: Danmark Tlf: 22479888 Mobil: 22479888 E-mail: michvraa@gmail.com

Medlem Af:

Dansk Oversætterforbund

Oversætter fra:

Amerikansk, Engelsk, Fransk, Norsk (bokmål), Svensk

Oversætter til:

Dansk

Besøg mig på: