Skønlitteratur

Den tidligere aftalte standardkontrakt for skønlitteratur mellem Dansk Forfatterforening og Forlæggerforeningen er ikke længere bindende.

Kontrakten kan du finde her og bruge som inspiration: Skønlitterær kontrakt.

E-bogsaftale, lydbøger, print-on-demand og bagkatalog

Som eksempler på en aftale som gælder for digitale udgivelser henvises til L&R’s standardaftale fra 2012 som senest er opdateret i juli 2015, så der nu tages højde for indgåelse af bagkatalogaftaler om titler, der kan være udgivet tidligere på andre forlag. Den ene aftale omfatter kun e-bogsudgivelse, se den her, og den anden aftale omfatter både e-bog, lydbog og print-on-demand se den her.

Gyldendals standardaftale ligeledes fra 2012, kan ses her. Endvidere indeholder UBVA-aftalen bestemmelser om digitale udgivelser. Se aftalen her. Læs mere om, hvad e-bøger dækker over i mini-leksikonet her.

2004 - 2017 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte