Ulla Hinge Thomsen

Sidst opdateret: 27. juni 2016
Ulla Hinge Thomsen

Beskrivelse:

Jeg har villet være forfatter, siden jeg var cirka fem, men blev først udgivet, da jeg var 43. Heldigvis har jeg skrevet hele tiden – fra digte om Falklandskrigen, da jeg var 10, over afhandlinger om selvet i en sprogfilosofisk kontekst, da jeg var 23, til artikler om erhverv, familie, kvindeliv og skolegang, siden jeg forlod universitetets trygge mure som 28-årig. Hele mit voksne liv har jeg levet af at skrive, mestendels journalistik, men fra 2015 også bøger. Når jeg ikke skriver artikler eller bøger, skriver jeg om bøger på bloggen www.bogliv.dk Fordi jeg elsker at læse, og fordi forfattere med deres kamikaze-agtige tro på, at ord på tryk betyder noget, aldrig holder op med at fascinere mig. Jeg er stolt (og en smule ærefrygtig) over at kunne kalde mig en sådan.

Kontakt Oplysninger:

E-mail: ulla@hingethomsen.dk CVR: 31 65 16 97

Medlem Af:

Faglitterære gruppe, Kvindelige Forfattere

Online Referencer:

Flere referencer:

http://ullahingethomsen.dk/

 

Udgivelser

Seneste udgivelse: Særligt sensitiv – Guide til det gode liv
Forlag: Rosinante
Udgivelsesår: 2015

Særlig sensitiv – Guide til det gode liv, Rosinante, 2015.

Tilgiv. Sådan kommer du videre, Rosinante, 25. august 2016