Cecilie Bogh

Sidst opdateret: 14. november 2022
Cecilie Bogh

Beskrivelse:

Jeg er uddannet master i Børnelitteratur og har gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur. Derudover har jeg en uddannelse som lærer og læsevejleder. Jeg har undervist mange år, men de sidste år har jeg arbejdet som forlagsredaktør, hvor jeg primært sidder med let- og frilæsningsbøger.
Jeg har selv skrevet alt fra skønlitterære tekster til lærerbøger til især grundskolens danskundervisning. Jeg elsker den gode fortælling og er optaget af at skabe læseglæde og få børn og unge til at læse mere. Det kræver en tårnhøj kvalitet, så det stræber jeg naturligvis efter - både i egne tekster og i de tekster, jeg får lov at redigere.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: København Ø Land: Danmark Mobil: 26841680 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Læremiddelgruppen, BU-gruppen

Online Referencer:

Besøg mig på:

Udgivelser

Andre projekter

Børne- og ungdomslitteratur, kapitel i Dansk, kultur og kommunikation

Redigeret af Mogens Sørensen, Akademisk Forlag, 2007

 

Dit sprog mit sprog

2 undervisningsforløb i det digitale læremiddel Dit sprog, Mit sprog for 5.-6. klasse, Moch, 2008 (se mere på www.moch.dk)

 

Styr på nervøsiteten – e-udgivelse for Stærk For Livet

Stærk For Livets formål er at skabe et lydbogsunivers for børn, unge og familier. Det primære fokus var i første omgang, at lancere en række lydbøger til børn, som bl.a. kunne bruges til at opbygge selvtillid eller få børnene til at føle sig helt afslappet. Samt en række lydbøger om problemstillinger, der optager unge i alderen 12-16 år. 2012

 

Få styr på stress

Stærk For Livets formål er at skabe et lydbogsunivers for børn, unge og familier. Det primære fokus var i første omgang, at lancere en række lydbøger til børn, som bl.a. kunne bruges til at opbygge selvtillid eller få børnene til at føle sig helt afslappet. Samt en række lydbøger om problemstillinger, der optager unge i alderen 12-16 år. 2012

 

Ene og Aja, e-udgivelse for Stærk For Livet

Stærk For Livets formål er at skabe et lydbogsunivers for børn, unge og familier. Det primære fokus var i første omgang, at lancere en række lydbøger til børn, som bl.a. kunne bruges til at opbygge selvtillid eller få børnene til at føle sig helt afslappet. Samt en række lydbøger om problemstillinger, der optager unge i alderen 12-16 år. 2012