Martine Noring

Sidst opdateret: 11. maj 2017
Martine Noring

Siden afgang fra Danmark Designskole i 2006, har jeg blandt andet arbejdet som illustrator. Jeg har illustreret flere børnebøger og lavet dekoration til produktdesign fx porcelæn. Der ud over laver jeg undervisningsmateriale for børn og unge i design, senest for Fonden for Entreprenørskab.

Jeg har været aktiv i Illustratorgruppen som formand, stået for Dansk Børneillustrations Biennale 2014 på Bogforum, siddet i Hovedbestyrelsen i foreningen og er pt. bestyrelsesmedlem i IBBY - selskabet for Børnelitteratur i Danmark.

Adresse: København Land: Danmark Mobil: 24478537 E-mail: Klik for at se e-mail

Illustratorgruppen, BU-gruppen

Udgivelser

Flere udgivelser

2017

Sæt aftryk på byen – et projekt om udsmykning, medforfatter og illustrator til undervisningsmateriale for 8. og 9. klasse i Håndværk og Design for Fonden for Entreprenørskab. Materialet inkl. lærervejledning kan hentes på fondens hjemmeside marts 2017.

2015

Designeren og Entreprenøren, forfatter og illustrator til tre undervisningsmaterialer for 4. 5. og 6. klasse i Håndværk og Design for Fonden for Entreprenørskab. Materialet inkl. lærervejledning kan hentes på fondens hjemmeside.

2012
Illustrator på børnebogen De fire venner og andre danske børnehistorier udgivet i Afghanistan i samarbejde med Dansk og Afghansk PEN.

2010
Illustrationer til og layout af Bønder, Bøg og Bølgebrus – kan du finde det? af Eva Helsted, Turbine.

2006
Illustrationer til Alice i eventyrland af Lewis Carroll genfortalt af Leonora Christina Skov, Sesam.

2002
Illustrator på De Røde Sko –Feminisme Nu red. Leonora Christina Skov, Tiderne Skifter.