Martine Noring

Sidst opdateret: 8. juni 2021
Martine Noring

Siden afgang fra Danmark Designskole i 2006, har jeg blandt andet arbejdet som illustrator. Jeg har illustreret flere børnebøger og lavet dekoration til produktdesign fx for Royal Copenhagen. Der ud over laver jeg undervisningsmateriale for børn og unge i design, senest for Fonden for Entreprenørskab.

I 2017 startede forfatter Merete Flensted Laustsen og jeg forlaget Pursuit of Magic, hvor vi udgiver fantasybøger for børn og designer bæredygtigeprodukter indenfor samme eventyrunivers.

Jeg har været aktiv i Illustratorgruppen som formand, stået for Dansk Børneillustrations Biennale 2014 på Bogforum, siddet i Hovedbestyrelsen i foreningen og været bestyrelsesmedlem i IBBY - selskabet for Børnelitteratur i Danmark.

Adresse: København Land: Danmark Mobil: 24478537 E-mail: Klik for at se e-mail

Illustratorgruppen, BU-gruppen