Anne Zenon

Sidst opdateret: 24. november 2021
Anne Zenon

Beskrivelse:

Forfatter til digtromanerne "Der er nogen der siger" (2021) og "Ikke noget at tale om" (2019). Begge udgivet på Forlaget Brændpunkt. 2021 udgav jeg børnebogen "Rejsen efter en helt" sammen med min søn på 10 år (Forlaget Wadskjær).

Til daglig driver jeg firmaet HistorieAgenten og har 20 år erfaring som kommunikationskonsulent. Jeg har tidligere arbejdet som billedkunstner og har startet og drevet det daværende "Novelleforlaget".

Jeg er medlem af den skønlitterære styrelsen i Dansk Forfatterforening.

Kontaktoplysninger:

Adresse: 1620 København V Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Lyrikere, De skønlitterære

Online Referencer:

Flere referencer:

Læs anmeldelse på Skriv for livet

Anne Zenon: Ikke noget at tale om

Læs anmeldelse på Sidses Bogreol

 

“Ikke noget at tale om” af Anne Zenon

Artikel i Vesterbro Bladet
https://www.northmedia.dk/wp-content/uploads/2019/10/LOKALE-FEATURES-VESTERBRO-BLADET-Bare-noget-at-digte-om-2019-05-28.pdf

Se flere anmeldelser på min hjemmeside

Omtale

Video om bogen

https://www.alt.dk/boern/om-at-vaere-single-og-mor

Besøg mig på:

Forlag: Wadskjær Udgivelsesår: 2021

Rejsen efter en helt

Kan man være en helt, når man er lille og slap?

Rejsen efter en helt er historien om Asta på 10 år, der er skuespiller på et teater. Hun er markant mindre end sine jævnaldrende og endda end sin tvillingesøster Malle. Asta spiller hovedrollen i en forestilling om helte. I takt med øvelserne skrider frem, og Asta skal præstere med sang og vilde ideer fra instruktøren, begynder Asta at tvivle på sig selv. En dag da Asta skal flyve på scenen, rammer hun direkte ind i væggen.

Asta føler sig til grin og gemmer sig i Eventyrskoven. Mens søsteren kalder på hende, falder Asta i en grotte, der leder ind til en digital spilleverden. Derinde har Asta alle de kræfter, hun nogensinde har drømt om, og bliver ven med papegøjen Telleio.

Malle følger med for at redde sin tvillingesøster. Men Asta er træt af at være den lille og har fået smag for eventyr. De to søstre møder en stribet ’gamemaster’, spydige flagermus og en frygtet drage. I spilleverdenen Fantalis opdager søstrene også, at de måske har taget fejl af hinanden.

Hvad lærer Asta om helte, og har hun mod på at komme tilbage til den rigtige verden igen?