Lisbeth Maria Hansen

Sidst opdateret: 6. maj 2020
Lisbeth Maria Hansen

Beskrivelse:

Jeg er cand.mag i dansk og engelsk og er ansat som lektor i gymnasieskolen. I årenes løb har jeg specialiseret mig indenfor det didaktiske og pædagogiske område i forbindelse med undervisning i skriftlighed, hvilket jeg har holdt talrige kurser om for undervisere på de gymnasiale uddannelser. Jeg har skrevet en hel del artikler om gymnasierelateret didaktik, ligesom jeg senest i samarbejde med Gyldendal Uddannelse i 2020 har lagt navn og ansigt til Skrive-lab, en videobaseret portal med fokus på skriftlighed.
Jeg har udgivet fagbogen Rejselitteratur på Gyldendal, - en danskfaglig undervisningsbog med tekstuddrag om rejsemotiver og med danske forfatteres beskrivelser af rejser og ophold i udlandet gennem flere hundrede år. Jeg har også udgivet Hello Out There på LR-Uddannelse - en undervisningsbog til faget engelsk på de gymnasiale uddannelser.
Derudover har skrevet artikler og interviews om andre emner. Jeg har den journalistiske grunduddannelse fra Journalisthøjskolen og har sideløbende med lektorarbejdet leveret artikler til aviser og magasiner. Jeg kan godt lide at skrive.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Vesterbrogade 62, 1620 København Land: Danmark Tlf: 53547451 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe
Forlag: LR-Uddannelse Udgivelsesår: 2004

Hello Out There

HELLO OUT THERE giver et anderledes bud på, hvordan engelskfagets ender kan mødes og flettes sammen. Bogen præsenterer amerikanske nutidige forfattere som Paul Auster, Tom Wolfe og Mary Robinson og uddrag af deres værker, der tilsammen afsøger mening og identitet i amerikansk og vestlig tænkning i sen-moderniteten. Tilsammen danner teksterne et kaleidoskopisk og nutidigt billede af amerikansk litteratur og kultur. Tekstuddragene følges af analytiske øjenåbnere og aktiviteter, der giver indblik i både tekstlæsning, sprog og grammatik.