Find oversætter

Lars Horneman

Ni tegneserieskabere sendes i løbet af dette skoleår ud på en af syv forskellige skoler, hvor de i par eller enkeltvis skal undervise 5. klasseelever i at lave deres egne tegneserier. Lars Horneman er en af kunstnerne i “1 år med tegneserier”.

Lars Horneman er tegneserietegner og illustrator. Han har lavet tegneserier siden 1993, og har sideløbende illustreret over 100 børnebøger og lærebøger.
Lars har bl.a. lagt streg til tegneserien ”Zenobia”, som er blevet til sammen med Morten Dürr. ”Zenobia” er efterfølgende oversat til 18 sprog, og har modtaget et væld af priser heriblandt Kulturministeriets illustratorpris i 2016 og Pingprisen for Årets bedste Børne- og Ungdomstegneserie samme år.

Lars har undervist børn i forskellige aldersgrupper i tegneserietegning på Københavns Billedskole i mange år, og afholdt workshops på skoler rundt om i landet. Lars understreger vigtigheden i, at børnene ikke mister tegnelysten, fordi de ikke synes de tegner godt nok, og vil derfor fokusere på at give dem et forløb, hvor de lærer at tegne enklere med større effekt.

Lars skal lave tegneserieworkshops for mellemtrinnet på Skovvangskolen i Hammel.

2004 - 2022 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte