Trine Kolding

Sidst opdateret: 24. januar 2023
Trine Kolding

Beskrivelse:

Jeg er underviser, forfatter og tidscoach med speciale i personlig effektivitet og planlægning. Jeg har undervist i tidsstyring siden 2000, igennem egen kursusvirksomhed siden 2004, og var inden da bl.a. projekt- og teamleder på Teknologisk Institut. Forfatter til bøgerne Få styr på tiden, Førstehjælp til travle medarbejdere, Førstehjælp til travle børnefamilier, Den effektive leder - succes med en 40 timers arbejdsuge, Overskud i familien, Kend din tidstype og få styr på planlægningen, Effektive sammen - om at skabe tid, motivation og arbejdsglæde og senest FOKUS - sådan skaber du gode arbejdsbetingelser for din hjerne. Uddannelsesmæssig baggrund: Copenhagen Business School, Danmarks Pædagogiske Universitet samt certificeret coach og proceskonsulent.

Tilbyder også:

Kurser, workshops, foredrag og tidscoaching

Kontaktoplysninger:

Adresse: Havnegade 39, 1058 København K Land: Danmark Tlf: 61713290 Mobil: 61713290 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 27 63 00 22

Medlem Af:

Faglitterære gruppe

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: Gyldendal Business Udgivelsesår: 2016

Kend din tidstype og få styr på planlægningen

Trine Kolding er ophavskvinde til De tre tidstyper® og Danmarks førende ekspert i personlig effektivitet og planlægning. I denne bog giver hun dig en grundig indføring i tidstypeuniverset og konkrete redskaber til én gang for alle at få styr på planlægningen.

Kender du din egen tidstype? Med denne bog i hånden er du ikke længere i tvivl!
Var du typen, der i skolen skrev dansk stil natten før, eller afleverede du altid i god tid? Er du tilhænger af lister, skemaer og planer, eller foretrækker du en tom kalender?

Tidstypeuniverset består af De tre tidstyper®: tidsoptimisten, tidsrealisten og tidspessimisten. Når du kender din tidstype, forstår du bedre, hvorfor planlægningen altid skrider, og hvad der skal til, for at den holder. Eller hvorfor du har brug for at være i lufthavnen hele tre timer, før flyet letter, og hvad du kan gøre for at ændre adfærd. Du får også indsigt i, hvorfor samspillet glider lettere med nogle mennesker frem for andre, samt hvad du kan gøre, hvis samarbejdet går i hårdknude.

Trine Kolding trækker på 16 års erfaring inden for emnet og giver dig solid viden om De tre tidstyper® og deres varianter, gennemtestede redskaber til at få styr på planlægningen og inspiration til at optimere samarbejdet med andre tidstyper.