Trine Kolding

Sidst opdateret: 15. marts 2019
Trine Kolding

Beskrivelse:

Jeg er underviser, forfatter og coach med speciale i personlig effektivitet og planlægning. Jeg har undervist i tidsstyring siden 2000, og igennem egen kursusvirksomhed siden 2004, og var inden da bl.a. projekt- og teamleder på Teknologisk Institut. Forfatter til bøgerne Få styr på tiden, Førstehjælp til travle medarbejdere, Førstehjælp til travle børnefamilier, Den effektive leder - succes med en 40 timers arbejdsuge, Overskud i familien, Kend din tidstype og få styr på planlægningen og senest Effektive sammen - om at skabe tid, motivation og arbejdsglæde. Uddannelsesmæssig baggrund: Copenhagen Business School, Danmarks Pædagogiske Universitet samt certificeret coach og proceskonsulent.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Lindevej 14, 4030 Tune Land: Danmark Tlf: 61713290 Mobil: 61713290 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe

Online Referencer:

Overskud i familien – 149 konkrete tips til mere familietid i hverdagen

Nu er der godt nyt til børnefamilier, der savner mere overskud, tid og nærvær i dagligdagen. Forfatter og effektivitetsekspert Trine Kolding giver i bogen 149 konkrete tips til mere overskud og familietid i hverdagen.

Alle ideer, metoder og redskaber er testet i praksis af henholdsvis forfatteren og af de mere end 50 familier, der gavmildt har bidraget med deres bedste tips og tricks til en nemmere hverdag i den travle børnefamilie.

Med bogen Overskud i familien – 149 konkrete tips til mere familietid i hverdagen får du: • De seks trin, der hjælper hjernen og frigør tid • Tjeklister, skemaer og indkøbslister • 13 smarte måder at spare tid i køkkenet på • Et helt kapitel om børneopgaver og masser af inspiration til, hvordan du får børnene til at hjælpe mere til • 15 forslag til at indrette hjemmet praktisk og gøre oprydningen effektiv • 24 ideer og metoder til at skabe mere af den gode tid til dig og dine nære relationer • En knap til at skrue ned for den evindelige dårlige samvittighed • Og meget, meget mere…

Bogen er et must for alle børnefamilier, der sukker efter mere overskud og tid. Den er krydret med en lang række illustrationer, humoristiske historier, et væld af eksempler samt lister og skemaer, du kan downloade, så du hurtigt og nemt er i gang. Med 149 lettilgængelige og praktiske ideer, er du kun få skridt fra en nemmere hverdag.

Bogforsidens illustrator: TrueCPH