Trine Kolding

Sidst opdateret: 5. december 2021
Trine Kolding

Beskrivelse:

Jeg er underviser, forfatter og coach med speciale i personlig effektivitet og planlægning. Jeg har undervist i tidsstyring siden 2000, og igennem egen kursusvirksomhed siden 2004, og var inden da bl.a. projekt- og teamleder på Teknologisk Institut. Forfatter til bøgerne Få styr på tiden, Førstehjælp til travle medarbejdere, Førstehjælp til travle børnefamilier, Den effektive leder - succes med en 40 timers arbejdsuge, Overskud i familien, Kend din tidstype og få styr på planlægningen og senest Effektive sammen - om at skabe tid, motivation og arbejdsglæde. Uddannelsesmæssig baggrund: Copenhagen Business School, Danmarks Pædagogiske Universitet samt certificeret coach og proceskonsulent.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Havnegade 39, 1058 København K Land: Danmark Tlf: 61713290 Mobil: 61713290 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: Børsens Forlag Udgivelsesår: 2007

Styr på tiden

En unik bog om tidsstyring for selvstændige skrevet af en selvstændig. Få styr på tiden er den første og eneste bog for selvstændige om at få styr på tiden. Med speciale i personlig effektivitet og planlægning samt adskillige års erfaring som direktør i egen virksomhed har Trine Kolding grundig indsigt i de særlige vilkår, der gør sig gældende for selvstændige og ledere af mindre virksomheder.

Uddrag af anmeldelse på Mikronet (netværk for selvstændige): "Bogen er et overflødighedshorn af løsninger og forslag, der er effektive, let omsættelige og enkle at overskue, for den som ønsker at tage sit tidsforbrug og effektivitet op til revision… Bogen er et praktisk redskab med konkrete test og opgaver. Den er let læselig, fyldt med inspiration, og holdt helt nede på jorden, så intet virker uoverskueligt, men tvært i mod særdeles fristende at gå i gang med. Hvis du ikke synes, du har tid til at læse bogen, så tag dig tid. Du vil få mere tid, når du har læst den, og den er et uundværligt redskab til alle os, der synes vi aldrig har tid nok.

Uddrag fra Dansk Bibliotekscenters materialevurdering: "Det er en god bog for den selvstændige eller lille virksomhedsejer, som får en række konkrete værktøjer til at strukturere tid og arbejde...Der er ikke mange fine ord her, det er en brugsbog, kort og præcis."