Anja Klemp Vilgaard

Sidst opdateret: 15. februar 2022
Anja Klemp Vilgaard
Forfatter, forlægger og strategisk storyteller - med kontor på Kronborg Slot.

Beskrivelse:

HISTORIER ER LIMEN MELLEM MENNESKER

Når vi fortæller historier om os selv, vores liv, vores erfaringer, vores kriser såvel som vores sejre, så bliver vi tydeligere som mennesker. Vi giver andre mulighed for at spejle sig i os, forstå vores anderledes valg og værdier - og måske endda finde ud af at vi er skåret af det samme stykke.

Historier for os til at gispe, gyse, græde og grine i fremmede mennesker selskab. De giver os en flig af virkeligheden som den ser ud fra den 'anden side' - og de skaber mening i en kaotisk, fragmenteret og ofte helt igennem uoverskuelig verden.

Dette er årsagen til at jeg kalder mig selv for historiefortæller - og har viet mit arbejdsliv som forfatter og 'strategisk storyteller' for erhvervslivet. Jeg er den runde form der træder ind i en mere firkantet og nålestribet verden - den stemme, der taler efter at have samlet på erfaringer fra nær og fjern. Fra gulv til loft. Fra lav såvel som høj.

Dette et drivkraften bag mit lille mikroforlag Get Ajour Forlag (www.getajourforlag.dk), der i overensstemmelse med ovenstående udgiver historier, der "underholder, giver stof til eftertanke og inspirerer. Bøger med et menneskeligt ansigt, der bruger personlige fortællinger og praktisk funderet faglighed til at skabe bro, viden og fællesskab."

Kontaktoplysninger:

Land: Danmark Tlf: 20686934 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 20843144

Medlem Af:

Faglitterære gruppe, Læremiddelgruppen, Kvindelige Forfattere

Online Referencer:

Besøg mig på:

Udgivelser

Andre projekter

Lavet i:
Lavet i:

Flere udgivelser

Forfatter og strategisk storyteller for erhvervslivet

Jeg står således bag bøgerne – egne såvel som andres:

1. “Fortællingen styrker forretningen”, Get Ajour Forlag, 2015
2. “Man synger da ikke på et universitet”, Get Ajour Forlag, 2018
3. “Kronborg bag facaden“, Get Ajour Forlag, 2020
4. “Kronborg Stories Untold”, Get Ajour Forlag, 2020
5. “Kronborgfortællinger for børn og barnlige sjæle“, Get Ajour Forlag, 2021
6. “Strategisk storytelling i praksis – fortæl, giv mening og bliv husket“,
Get Ajour Forlag, 2021.

COVID-19 har givet uventet skrivero i min primære forretning og levevej, storytellingbureauet Get Ajour – og i 2023 udkommer jeg således med endnu en bog … denne gang i den skønlitterære genre. Denne roman har arbejdstitlen: “Havet har en kvindes sjæl” – og bliver udgivet på et mindre københavnsk forlag.

Håber I har lyst til at stifte bekendtskab med (endnu) flere vigtige, væsentlige og vidunderlige fortællinger … i mine hovedpersoners selskab.

God læselyst.