Anja Klemp Vilgaard

Sidst opdateret: 15. februar 2022
Anja Klemp Vilgaard
Forfatter, forlægger og strategisk storyteller - med kontor på Kronborg Slot.

Beskrivelse:

HISTORIER ER LIMEN MELLEM MENNESKER

Når vi fortæller historier om os selv, vores liv, vores erfaringer, vores kriser såvel som vores sejre, så bliver vi tydeligere som mennesker. Vi giver andre mulighed for at spejle sig i os, forstå vores anderledes valg og værdier - og måske endda finde ud af at vi er skåret af det samme stykke.

Historier for os til at gispe, gyse, græde og grine i fremmede mennesker selskab. De giver os en flig af virkeligheden som den ser ud fra den 'anden side' - og de skaber mening i en kaotisk, fragmenteret og ofte helt igennem uoverskuelig verden.

Dette er årsagen til at jeg kalder mig selv for historiefortæller - og har viet mit arbejdsliv som forfatter og 'strategisk storyteller' for erhvervslivet. Jeg er den runde form der træder ind i en mere firkantet og nålestribet verden - den stemme, der taler efter at have samlet på erfaringer fra nær og fjern. Fra gulv til loft. Fra lav såvel som høj.

Dette et drivkraften bag mit lille mikroforlag Get Ajour Forlag (www.getajourforlag.dk), der i overensstemmelse med ovenstående udgiver historier, der "underholder, giver stof til eftertanke og inspirerer. Bøger med et menneskeligt ansigt, der bruger personlige fortællinger og praktisk funderet faglighed til at skabe bro, viden og fællesskab."

Kontaktoplysninger:

Land: Danmark Tlf: 20686934 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 20843144

Medlem Af:

Faglitterære gruppe, Læremiddelgruppen, Kvindelige Forfattere

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: Get Ajour Forlag Udgivelsesår: 2021

Kronborgfortællinger for børn og barnlige sjæle

“Kronborgfortællinger for børn og barnlige sjæle” er en sanselig oplevelse. En mulighed for at lege dig klogere i selskab med konger, dronninger, slaver, hekse og mange andre personer fra slottets historie.

Du bliver klogere, når du bruger dine sanser

Vi inviterer legeglade børn og voksne med ind i et univers af farvestrålende fortællinger, sjove opgaver og svedige aktiviteter – alle sammen udlevet i selskab med et af Danmarkshistoriens vigtigste slotte: Kronborg.

Og så følger der tre aktivitetshæfter, der klæder barnets voksne på til funktionen som guide på Kronborg – samt en portal med e-bøger, højtlæsning, sjove lege og finurlige opgaver med.

Portal såvel som hæfter er udarbejdet med støtte fra Kunstfonden.

Se mere her: www.kronborgstories.com