Line Fjordside

Sidst opdateret: 28. januar 2018
Line Fjordside

Beskrivelse:

Skønlitterær forfatter, debuteret i november 2017 med romanen Det jeg mister.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Sundbyvestervej 21, 2300 København s Land: Danmark Tlf: 26709624 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Kvindelige Forfattere, De skønlitterære
Forlag: Damgaard Forlag Udgivelsesår: 2017

Det jeg mister

Romanen handler om sorg og kærlighed, om hvordan disse to gigantiske følelser ikke bare udelukker hinanden, men også både kan forstærke og fortynde hinanden.
Det er en lille roman om en ung kvinde der mister sin mor pludseligt, og som samtidig indleder et ulige forhold til en gift mand. Romanens jeg bevæger sig fremad, fordi kærligheden findes, og på trods af sorgen. Hun er på én gang blottet af sorgen, og åben for den kærlighed der momentvis er stor og altoverskyggende, og som samtidig kræver al hendes tålmodighed.

Fra Bogliv.dk:

Det jeg mister er et lavmælt og knivskarpt portræt af et liv, der bevæger sig frem, fordi kærligheden findes – og på trods af, at sorgen findes.
Om sorgens styrke skriver Fjordside sådan her: “Jeg husker, hvordan jeg som barn var med min far ude at se en skorsten blive væltet: en usynlig eksplosion, og så sank skorstenen sammen. Det er sådan, jeg føler mig. Det er så svært at forestille sig, at man kan komme op igen.”
Har man da nogensinde set sorgen beskrevet så rammende?

Fra Magasinet Liv:

Fantastisk debutroman om at gennemleve det mest smertefulde tab og den største lovkraft, på samme tid. Og have en gryende fornemmelse af, at det jo ikke er godt nok, når nu manden er gift. En lille bog med et kraftfuldt indhold.