Birgit Lynge

Sidst opdateret: 23. marts 2024
Birgit Lynge
Forfatterfoto

Beskrivelse:

Jeg begyndte mit forfattervirke med at skrive drejebøger til mine CD´er, som guider dig gennem porten til dit indre sandhedsrige. De hjælper dig i kontakt med din indre kerne samt til at finde og holde fokus, være i orkanens stille øje, koncentrere og kreere - holde balance og være ét med helheden.
Kort og god leder mine bøger til det musisk eventyr og den personlige udvikling.

Fra 1985 til 2017 havde jeg konsulentfirmaet Power-Design.
Efter 2018 overgik Power-Design til bl.a. at være stedet for egne E-bogs udgivelser.

Som mit hovederhverv før 2017 har jeg uddannet, superviseret og healet mennesker især ledere og de, som er HR-medarbejdere.

Til brug for dette arbejde udviklede jeg PowerDesignMetoden (PDM): En samling af musiske værktøj så som sang, symboler, drømme, eventyr, former, farver, dans, digte, kropsøvelser og meditation. Disse værktøj har jeg beskrevet i mine fagbøger, hvoraf nogle er cross-overs af faglitteratur og poetisk udviklings-eventyr, f. eks. bogen "Med livet i hånden."

Mine faglige basisuddannelser slutter op om det væsentligste i dette mit virke:
At musikken og det musiske på guddommelig måde viser vej.

Jeg er uddannet cand. mag. i musikvidenskab og musikterapi, desuden i MBA-tænkning, i pædagogisk håndtering, i terapeutisk vejledning, i healing og iværksætteri. Især har jeg udviklet mit virke gennem en spirituel, energibevidst uddannelse hos Bob Moore (1928-2008) og hos min mentor, Fr. Robert Llewelyn (1909-2008) fra Norwich, UK.

Mit motto og min ledestjerne viser sig i følgende sætning:

Love is Life - Life is Love.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Vandkærsholmvej 2B, 1., 8400 Ebeltoft Land: Danmark Mobil: 20850207 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe, Aarhusgruppen

Online Referencer:

Flere referencer:

www.power-design.dk

Forlag: Ankerhus Gruppen Udgivelsesår: 1989

Helhedssyn og Ledelse

Ledelsesbegrebet indkredses af 12 forfattere med forskellig indgang til ledelse. Iblandt disse er Birgit Lynge Havaleschka, som skriver om "Menneskelig ind- og udvikling" (p. 199-216).
Forfatterne behandler ledelsens ubalancer på fysiske, økonomiske, sociale, psykiske og økologiske områder. En helhedstænkning afspejler hver forfatters bidrag. De 12 bidrag er redigeret af Steen Hildebrandt. Bogen er "... en mosaik til et mønster" med nye synsvinkler og begreber angående ledelse.

Denne ledelsesbog indeholder 12 forfatteres bidrag til idéen: Helhed i ledelse. – Alle bidragydere mødtes en gang om måneden til en udviklingsdag. Her drøftedes tanker og idéer om, hvor der kunne sættes ind i virksomheder og organisationer, for at udvikle sig i retning af en helhedsidé og -handling. Essensen er Human Ressources Development anskuet fra meget forskellige vinkler.