Birgit Lynge

Sidst opdateret: 20. august 2019
Birgit Lynge
Forfatter Birgit Lynge

Beskrivelse:

Jeg begyndte mit forfattervirke med at skrive drejebøger til mine CD´er, der guider dig gennem porten til dit indre eventyrrige. De hjælper dig til din indre kerne, til at finde og holde fokus, være i orkanens stille øje, koncentrere og kreere. Kort og god leder mine bøger til det musisk eventyr og den personlige udvikling.

Fra 1985 til 2017 har jeg haft firmaet Power-Design: www.power-design.dk
Her har jeg superviseret og healet mennesker. Især ledere og de, der er bevidste om at udvikle sig og udvikle sine medarbejdere, sin virksomhed sammen med denne verden. - Helhed i ledelse, kalder jeg det.

Til brug for dette arbejde har jeg udviklet PowerDesignMetoden (PDM): En samling af musiske værktøj - sang, symboler, eventyr, former, farver, dans, digte, kropsøvelser og meditation. Disse værktøj har jeg beskrevet i mine bøger, hvoraf nogle er cross-overs af faglitteratur og poetisk udviklings-eventyr.

Mine faglige basisuddannelser slutter op om det væsentligste i dette mit virke:
At musikken og det musiske viser vej.
Jeg har uddannet mig i musikvidenskab og musikterapi, i MBA-tænkning, i pædagogisk håndtering, i terapeutisk vejledning, i healing og iværksætteri. Og ikke mindst har jeg udviklet mig gennem en kontinuerlig åndelig uddannelse hos min mentor, Fr. Robert Llewelyn fra Norwich, UK (1909-2008).

Mit motto og min ledestjerne viser sig i følgende sætning:

Love is Life - Life is Love.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Klostervej 3, Vemmetofte, 4640 Faxe Land: Danmark Mobil: 20850207 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe

Online Referencer:

Flere referencer:

www.power-design.dk

Forlag: Power-Design Udgivelsesår: 2019

Musisk helbredelse – om musik, billeder og farver i personlig udvikling

Musisk helbredelse er en vejviser i, hvordan det musiske kan bruges, ikke blot til helbredelse, men også til udvikling af menneskelige ressourcer.

Birgit Lynge har i mange år arbejdet med musik og vækst, og her fortæller hun, hvordan de musiske "redskaber", lyd og musik, farver og billeder, dans og fortælling kan danne grobund for personlig vækst og skabe helhed i tilværelsen.

Musisk helbredelse er en bog om musikkens stærke trylletag i både krop og sjæl.

PR-foto_Musisk helbredelse!