Birgit Lynge

Sidst opdateret: 23. marts 2022
Birgit Lynge
Forfatterfoto

Beskrivelse:

Jeg begyndte mit forfattervirke med at skrive drejebøger til mine CD´er, som guider dig gennem porten til dit indre sandhedsrige. De hjælper dig i kontakt med din indre kerne samt til at finde og holde fokus, være i orkanens stille øje, koncentrere og kreere - holde balance og være ét med helheden.
Kort og god leder mine bøger til det musisk eventyr og den personlige udvikling.

Fra 1985 til 2017 havde jeg konsulentfirmaet Power-Design.
Efter 2018 overgik Power-Design til at være stedet for egne E-bogs udgivelser.

Som mit hovederhverv før 2017 har jeg uddannet, superviseret og healet mennesker. Især ledere og de, som er en slags HR-medarbejdere.

Til brug for dette arbejde udviklede jeg PowerDesignMetoden (PDM): En samling af musiske værktøj - sang, symboler, eventyr, former, farver, dans, digte, kropsøvelser og meditation. Disse værktøj har jeg beskrevet i mine fagbøger, hvoraf nogle er cross-overs af faglitteratur og poetisk udviklings-eventyr, ex. bogen "Med livet i hånden."

Mine faglige basisuddannelser slutter op om det væsentligste i dette mit virke:
At musikken og det musiske viser vej.

Jeg er uddannet cand. mag. i musikvidenskab og musikterapi, desuden i MBA-tænkning, i pædagogisk håndtering, i terapeutisk vejledning, i healing og iværksætteri. Og ikke mindst har jeg udviklet mig gennem en kontinuerlig spirituel uddannelse dels hos Bob Moore, Ringkøbing, og dels hos min mentor, Fr. Robert Llewelyn fra Norwich, UK (1909-2008).

Mit motto og min ledestjerne viser sig i følgende sætning:

Love is Life - Life is Love.

Kontaktoplysninger:

Adresse: c/o Egsmark Strandlogi, Vandkærsholmvej 2b, 8400 Ebeltoft Land: Danmark Mobil: 20850207 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe, Aarhusgruppen

Online Referencer:

Flere referencer:

www.power-design.dk

Forlag: Power-Design Udgivelsesår: 2017

Visualisering & sansning – om at følge sit hjerte

Visualisering & sansning er en guide til vort indre landskab. Vi bruger det til planlægning og skabelse af vore næste øjeblikke, som tilsammen udgør selve livet. Ved hjælp af visualisering kan vi bearbejde blokeringer, begrænsninger og stagnationer. Vi kan åbne nye døre. - Prøv selv!
Nu som Ebog.

Cover_Visualisering & sansning_Ebog