Thorstein Thomsen

Sidst opdateret: 21. februar 2018
Thorstein Thomsen

Jeg har skrevet i mange genrer: En spillefilm, ni romaner til voksne, over 100 børnebøger fordelt på billedbøger, læseletbøger, højtlæsningsbøger, børneromaner, ungdomsromer og dertil nogle hundrede børnerim. 15-20 cd'er til børn (med Jan Irhøj), bl.a. for Børnenes Trafikklub, 12 hæfter til Naturstyrelsen (Skovens Dag). I 70'erne skrev jeg materiale til og indspillede syv lp'er. (Det er godt nok længe siden). Jeg er meget omrejsende. Jeg optræder på skoler for alle aldre - speciale: mit poesi-percussion-show. Jeg holder foredrag for voksne. Jeg holder kurser i storytelling. Jeg optræder som storyteller, ofte med min fortællergrupper BRAK (Beretterakademiet). I det hele taget laver jeg ting, jeg synes er interessante.

Adresse: Classensgade 48, 4.th., 2100 København Ø Land: Danmark Mobil: 30110002 E-mail: Klik for at se e-mail

De skønlitterære, BU-gruppen

Flere referencer:

www.ThorsteinThomsen.dk

Udgivelser

Seneste udgivelse: Frøken Narvik (roman)
Forlag: Rosinante
Udgivelsesår: 2015

Jeg har skrevet noget over 100 bøger. Her er et par eksempler:

Rock Hudson skal ikke dø i Ukraine (roman).
Dengang jeg måtte fortælle eventyr for ikke at få hugget hovedet af (højtlæsningsbog)
Thorsteins Rim (rim)
Blyantens historier (højtlæsningsbog)
Sne på hendes ansigt  (roman)
Nørdernes forvandling (ungdomsroman)
Lyngbytrilogien (roman)
Den, der hvisker, lyver (roman)
Cirklen og andre cirkeldigte (også på e-bog med drejende cirkler og musik)

Fortællingerne om Frede (børnebog, trilogi.)

Hadet (en illustreret roman i digte)