Inge-Helene Fly

Sidst opdateret: 12. august 2016
Inge-Helene Fly

Beskrivelse:

Jeg er skønlitterær forfatter og underviser. Jeg har bl.a. undervist i erindringsskrivning og kreativ skrivning på Askov Højskole. Derudover har jeg 10 års undervisningserfaring fra sprogskoler, højskolen og gymnasieskolen. Jeg er uddannet BA i Litteraturvidenskab. I 2007 debuterede jeg med syv prosatekster med titlen Goyas hund på Forlaget Per Kofod. Min digtsamling Indbildt samtale udkom på Forlaget Ravnerock i 2010. Jeg har løbende fået publiceret digte i Hvedekorn.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Ørnebjergvej 3 H, 2. tv., 2600 Glostrup Land: Danmark Mobil: 29804622 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

De skønlitterære, Lyrikere, Kvindelige Forfattere

Udgivelser

Seneste udgivelse: Indbildt samtale
Forlag: Forlaget Ravnerock
Udgivelsesår: 2010

Goyas hund udgivet på Forlaget Per Kofod i 2007