Peter Krogholm

Sidst opdateret: 3. marts 2022
Peter Krogholm

Beskrivelse:

Vinder af Orlaprisen 2018.

Kontaktoplysninger:

Land: Danmark Tlf: 20975836 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

BU-gruppen, Aarhusgruppen

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: Teater Boudoir (instruktør: Peter Mygind) Udgivelsesår: 2015

Det Gør Kun Ondt En Gang (teater)

Forestillingen DET GØR KUN ONDT EN GANG blev skrevet og opført af Teater Boudoir med Peter Mygind som instruktør. Den blev uropført på Republique den 10.-20. juni 2015 som del af det officielle CPH Stage program.

Teaterstykket satte fokus på vold i hjemmet, de fatale konsekvenser det har, når volden holdes hemmelig og ignoreres af de nærmeste, samt de konsekvenser der følger, når et barn svigtes og overlades til den universelle tilstand 'ensomhed'.

"Stærkt dokumentarisk socialdrama." **** (Gregers Dirckinck-Holmfeld)

"En nødvendig og en samfundsrelevant fortælling, og alle – både store og små – kan lære noget om, hvordan livet ikke bør være." (Ungt Teaterblod)

"Spillerne i det lille Teater Boudoir har en charmerende ægthed i deres ungdomsimpulsivitet og sortsyn. […] Stine Lykke Winther, Tine Agertoft, Julius Mygind og Martin Geertz er uimodståeligt indædte – og forsangerskuespilleren Marie Grove Jørgensen har en stemme, der får tilskuerne til at blive helt stille. Det er flot." (Anne Middelboe Christensen, Information)

"Peter Myginds instruktion rummer […] flere fine ideer, der udnytter den spartanske scenografi optimalt. Især én er bemærkelsesværdig og dramatisk vellykket: Diana spilles af to piger på én gang, hvilket fra begyndelsen antyder en splittet person […] Det er så tydeligt en forestilling, der er skabt med hjertet. Julius Mygind, Tine Agertoft, Marie Grove Jørgensen, Stine Lykke Winther og Martin Geertz spiller med et engagement, som vidner om en stor og ærlig indignation over Dianas skæbne." (Klaus Rothstein, Weekendavisen)