Karen Schultz

Sidst opdateret: 8. september 2021
Karen Schultz
Nyeste bog "Uren 2" udkom 1. september på Forlaget November

Beskrivelse:

Karen Schultz, f. 1959, er cand.psych.aut., specialist i arbejds- og organisationspsykologi, oberstløjtnant af reserven, tidligere matematikstuderende, censorformand i psykologi på universiteterne og ejendomshandler. Nu forfatter.

Næste udgivelse: "For den rene er alting" på Forlaget November. ISBN: 978-87-648-0029-6.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Chr. Winthersvej 27, 4780 Vordingborg Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 10016797

Medlem Af:

Kvindelige Forfattere, De skønlitterære, Faglitterære gruppe

Online Referencer:

Flere referencer:

www.forlagetnovember.dk

Besøg mig på:

Forlag: Hans Reitzels Forlag Udgivelsesår: 2008

Organisationspsykologi – En eksistentiel studievejledning

ISBN: 9788741250656
Udgave: Paperback

Anmeldelse: ”Bogen har en interessant opbygning. Den er bygget op om 5 dele, mennesket, gruppen, organisationen, samfundet og kompleksiteten. Hver del af bogen rummer flere af de tværgående temaer: det almenmenneskelige, hvad er et menneske, udviklings- og klinisk psykologi, mellem mennesker, et videnskabsteoretisk afsnit, et anvendelsesorienteret afsnit og en række opfordringer til at tænke videre i form af en række spørgsmål, arbejdsopgaver og invitationer til at tænke nyt.

Opbygningen afspejler sig i en numerisk opdeling på tværs af afsnittene, og kan gøre det muligt at samle afsnittene i nye sammenhænge eller se andre forbindelser ved siden af den opdeling kapitlerne giver. …

Bogen er noget helt for sig selv. Det er ambitionen at sætte organisationspsykologien som omdrejningspunkt og redegøre for organisationspsykologien som hjælpedisciplin og organisationspsykologiens hjælpediscipliner og tilgrænsende emner. At forbinde teorierne til et hele, inddrage anvendelsesperspektivet og formidle meget forskellige, og ind i mellem meget komplicerede, teorier til studerende på mellemlange og videregående uddannelser er en seriøs ambition.”

Cand.psych. Birgitte Bonnerup.