Tommy P. Christensen

Sidst opdateret: 17. oktober 2021
Tommy P. Christensen
Kulturhistorikeren Tommy P. Christensen (f.1955). (Fotograf: Lisa Elsbøll, ECM-Media 2015).

Tommy P. Christensen (f. 1955) er cand.mag. fra Københavns Universitet (Historie og kunsthistorie), samt Master i Voksenuddannelse fra Roskilde Universitet. Han er mikroforlægger med forlaget "Olde Cranich Hamneda", har forfattet flere fagbøger og er fhv. redaktør på Personalhistorisk Tidsskrift, Hvem Forsker Hvad og Slægten - Forum for slægtshistorie.
Han har undervist på gymnasie- og HF-uddannelsen, Københavns Universitet, Folkeuniversitetet, Daghøjskoler og i AOF, bl.a. hos AOF Frederiksberg-København og AOF Næstved og Susålandet, hvor han bl.a. underviser i slægtsforskning kulturhistorie og på kurset: ”Fra drøm til bog – tag de første skridt”.

Adresse: ECM-Media, 2300 København S
Rugagervej 12
Land: Danmark Mobil: 4561715864 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 32 60 24 79

Læremiddelgruppen, Faglitterære gruppe

Forlag: Lindhardt og Ringhof/SAGA Egmont Udgivelsesår: 2020

Fra krig og besættelse til fred og ingen fare

Udgivet i serien Dansk Politihistorie. Har tidligere været publiceret i Politihistorisk Selskabs Årsskrift.