Marianne Joensen

Sidst opdateret: 16. juni 2016
Marianne Joensen

Beskrivelse:

Mit forfatterskab blev sparket i gang af en temmelig modbydelig oplevelse. I 2008 takkede jeg ja, da min "rare" forsikringsmand ville sælge mig en lejlighed i Alanya for lidt under en halv million danske kroner. Da jeg har en aggressiv gigt, der altid bliver gladere af mange solskinstimer, var beslutningen ikke svær. Min forsikringsmand blev desværre meget usynlig, så snart pengene for lejligheden var overført hans konto. Det samme blev hans tyrkiske kompagnon. Historien var så grotesk i hele dens omfang af korruption, at jeg besluttede at bruge oplevelsen i en fiktion. Først ville jeg lave en roman med optakt til begivenheden og gik i gang med et selvstudie ud i forfatterskab. I 2012 kunne jeg så realisere en gammel forfatterdrøm, da jeg debuterede med 'Kærlighed i indkøbskurven'. Den fik heldigvis en pæn modtagelse på bibliotekerne. I mellemtiden er jeg blevet grebet langt mere, end jeg havde forestillet mig. Vreden startede med at være drivkraften, men den blev hurtigt suppleret med en dybere interesse for opbygning af fiktion med fokus på de psykologiske mekanismer mellem mennesker. Studierne fortsætter. I dag har jeg mere end nogensinde glæde af min nysgerrighed og store interesse for mennesker. Siden er jeg også debuteret som foredragsholder, hvor jeg får udlevet en ungpigedrøm om at blive skuespiller. Således har denne grusomme oplevelse ført mig ud af en masse nye stier. Og sådan kan det gå, at man pludselig er svært tilfreds! Min seneste roman 'Med alt betalt' kan læses uafhængigt af debutromanen fra 2012. http://mariannestanker.dk/om-marianne/

Kontakt Oplysninger:

Mobil: 40889841 E-mail: Klik for at se e-mail

Udgivelser

Seneste udgivelse: Med alt betalt
Forlag: Mellemgaard
Udgivelsesår: 2015

Med alt betalt, udgivet 2015, forlag: Mellemgaard
Kærlighed i indkøbskurven, udgivet 2012, forlag: Mellemgaard