Annelise Kofoed-Hansen

Sidst opdateret: 6. marts 2017
Annelise Kofoed-Hansen
Portræt foran gobelinen Illuliaq / Isbjerg.

Jeg er billedkunstner, bosiddende på Bornholm, hvor jeg har mit værksted ved Læs åen på Sydbornholm. Jeg arbejder primært med gobelinvævning, men udtrykker mig også gennem grafik og lyrik. Siden 2003 har jeg hvert år opholdt mig 2-3 mdr. i både Nordvest og Østgrønland. Under alle mine ophold i Grønland har jeg arbejdet med akvarel, collage og grafik ( monotypi ) samt skrevet lyrik til min digtsamling ISBLOMSTER, der udkom på Forlaget Siesta i 2009 og er illustreret med egne monotypier. Desuden har jeg udgivet en CD med 15 udvalgte digte fra ISBLOMSTER i 2013 . ( Digtoplæsning ledsaget af improvisationer på fløjte ) CV findes på www. Annelise-Kofoed-Hansen.dk I 2016 udkom " ANOUK OG JULEMANDEN", en eventyrbog for børn og deres voksne udgivet på Forlaget Historia . Bogen som er illustreret med akvarel tegninger, er skrevet og tegnet under ophold i Østgrønland.

Adresse: Lille Kalbygård, 3720 Aakirkeby
Kalbyvejen 30