Kasper Heron Købke

Sidst opdateret: 15. juni 2018
Kasper Heron Købke
Foto: Adam Sund

Beskrivelse:

Hej. Mit navn er Kasper Heron Købke, jeg er billedkunstner og illustrator, der tegner ekstremt foto-realistiske og store værker. Jeg blev kåret til Årets Kunsttalent 2010 i Danmark, har afholdt soloudstilling på Art Copenhagen 2010 i Forum og har tegnet værker, der hænger i bl.a. Schweiz, Norge, Holland og Washington DC. Mit bidrag til Elephant Parade i 2011 blev bortauktioneret i top 5 af de i alt 103 kunst-elefanter. Samme år var dokumentarfilmen ‘Drawings from the Desert’ en integreret del af Louisianas LIVING-udstilling; en dokumentarfilm, der fulgte min udfordrende tegneproces på Burning Man i Nevadas ørken. Udover mit virke som kunsttegner og illustrator, så arbejder jeg også konkret på at udbrede tegningen og kreativiteten til så mange børn, unge og voksne, så mange steder i verden som muligt. Det gør gennem mine såkaldte More Than Lines-projekter, i samarbejde med lokale, nationale og internationale organisationer og samarbejdspartnere. På http://www.drawingsbykobke.com/morethanlines kan du læse mere om disse projekter.

Kontakt Oplysninger:

Mobil: 51239825 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 30753895

Medlem Af:

BU-gruppen, Illustratorgruppen

Online Referencer:

Flere referencer:

More Than Lines-projekter: www.drawingsbykobke.com/morethanlines
Facebook: www.facebook.com/kasperkobke
Instagram: www.instagram.com/kasperkobke

Besøg mig på: