Marie-Louise Ravnsberg

Sidst opdateret: 10. april 2022
Marie-Louise Ravnsberg

Marie-Louise Ravnsberg er født i 1971. Hun har studeret dansk litteratur på Københavns Universitet suppleret med en Mastergrad i Retorik fra Aarhus Universitet. I 2021 har hun desuden taget en forfatteruddannelse fra Gladiatorskolen.

Et tidligt barndomsmøde med bøger af forfattere som Tove Ditlevsen og Jacob Bech Nygaard har lagt grunden til en livslang glæde ved god litteratur og en stor kærlighed til det danske sprog.

Professionelt har Marie-Louise i mange år skrevet artikler og noveller til forskellige medier; i de seneste år suppleret med digte og salmer. Men lysten til at skrive et større værk er vokset gennem årene og resulterer i efteråret 2022 med en debutroman fra forlaget Lindbak+Lindbak.

Adresse: 2920 Charlottenlund Land: Danmark
Associeret medlem