Søs Beck

Sidst opdateret: 12. marts 2019
Søs Beck

Beskrivelse:

Forfatter billedkunstner Søs Beck
I min verden ruller mange muligheder frem.
Min inspiration kommer fra min rejse i mit indre, samt i et farve væld fra vores verden. Alle mine oplevelser kommer til udtryk i tegninger, malerier, skulpturer samt ord. Et sammenfald af følelser, uro, ophav, sorte huller, ren magi, flyder i mine årer når jeg skaber kunsten i ord eller billeder.
Børnebøger skaber for mig, eventyret ud i ord, ind i læseren, fra den virkelige verden som jeg oplever, hvilket jeg ønsker at give vider til læseren eller modtager af de små oplevelser i vores hverdag.
Jeg holder af at skabe historien ud fra hverdags liv og egne oplevelser.

Kontakt Oplysninger:

Land: Danmark Mobil: 20912519 E-mail: Klik for at se e-mail
Associeret medlem

Online Referencer:

Flere referencer:

 

 

Udgivelser

Andre projekter

Mit liv som kalv
Mit liv som kalv
Lavet i: 2018
Under åben himmel
Under åben himmel
Lavet i: 2018

Flere udgivelser

Ny børnebog “Mit liv som kalv” udkommer d. 9 Juli 2018

Ny pegebog “Under åben himmel” udkommer d. 9 Juli 2018

Bøgerne vise dyrene i frihed under åben himmel, natur og dyr i samhørighed.

Fantastiske billeder af dyrene store som små i ren eventyr.

Forfatter Søs Beck

Fotograf Søs Beck

Udgivelse: Møkkes Bakketop  udgivet D. 14 Marts 2016

Børne Bogen Møkkes Bakketop
Overskuddet af bogen går ubeskåret til Børn Unge Klinikkens fond

Børnebogen “Møkke og hans 3 musketerer på eventyr” udkommer d. 28 November 2016