Lucas Ruiz

Sidst opdateret: 29. marts 2018
Lucas Ruiz

Foredragsholder, underviser (lektor i spansk og historie ved Århus Akademi) og forfatter til en række bøger og artikler om spansk undervisning, kultur og identitet.  Seneste udgivelse: Langrendsskiløberen

Adresse: Stadion Allé 6, st., 8000 - C Aarhus Land: Danmark Tlf: 28439603 E-mail: Klik for at se e-mail

Aarhusgruppen

Forlag: Mikroforlaget Apuleius' Æsel Udgivelsesår: 2017

El esquiador de fondo

A través de personajes cercanos y frágiles – siempre desplazados – y de historias cotidianas e íntimas, el escritor Lucas Ruiz traza en El esquiador de fondo (colección de once cuentos escritos, y antes sentidos, en Dinamarca) la ruta de un viaje interior, un tortuoso viaje al autoconocimiento. La soledad, la muerte, el olvido o el fracaso se pasean como sombras por los paisajes oníricos de Volúbilis, Århus, Berlín, Málaga o los bosques silentes de Noruega.