Lucas Ruiz

Sidst opdateret: 29. marts 2018
Lucas Ruiz

Foredragsholder, underviser (lektor i spansk og historie ved Århus Akademi) og forfatter til en række bøger og artikler om spansk undervisning, kultur og identitet.  Seneste udgivelse: Langrendsskiløberen

Adresse: Stadion Allé 6, st., 8000 - C Aarhus Land: Danmark Tlf: 28439603 E-mail: Klik for at se e-mail

Aarhusgruppen

Forlag: Mikroforlaget Apuleius' Æsel Udgivelsesår: 2016

Langrendsskiløberen

I 2014 debuterede Lucas Ruiz med novellesamlingen “El esquiador de fondo”, som er udkommet på Mikroforlaget Apuleius Æsel med titlen ”Langrendsskiløberen”. Fortællingerne undersøger kærlighedens skrøbelighed, den enkeltes ensomhed og erindringens porøse, flygtige karakter. Med inspiration fra tidens autofiktive strømning får de tilsyneladende autentiske hændelser en fiktiv drejning og novellerne fører sin læser gennem en indre rejse, der undersøger hvad det vil sige at være menneske i en nutidig virkelighed. Oversat af Ditte Gadegaard og Ellen Wiuff.