Lucas Ruiz

Sidst opdateret: 2. december 2021
Lucas Ruiz

Foredragsholder, underviser (lektor i spansk og historie ved Århus Akademi) og forfatter til en række bøger og artikler om spansk undervisning, kultur og identitet.  Seneste udgivelse: Langrendsskiløberen

Adresse: Stadion Allé 6, st., 8000 - C Aarhus Land: Danmark Tlf: 28439603 E-mail: Klik for at se e-mail

Aarhusgruppen

Forlag: Forlaget Apuleius' Æsel Udgivelsesår: 2019

Lucius nr. 1. Tema: På den anden side

Nr. 1 af vores litteraturtidsskrift har som tema: "På den anden side". Bidragene består af noveller og artikler og vi har også boganmeldelser.
Vi har bedt en række forfattere om at skrive om ovennævnte tema efter eget ønske, og det kom der mange meget forskelligartede tekster ud af, såvel noveller som mere artikellignende tekster.
Bidragyderne til dette nummer er: Lucas Ruiz, Zinaida Lindén, Anne-Marie Berglund, Jan Gustafsson, Efrain Trava, David Guijosa, Adam Brones, Sten Jacobsen og Viveca Tallgren.
Illustrationer af Cecilia Banfi.