Gitte Sparsø

Sidst opdateret: 15. januar 2022
Gitte Sparsø

Beskrivelse:

Gitte Sparsø er en fremtrædende pionér indenfor spirituel og intuitiv ledelse i Danmark, og har en solid baggrund med mange års erfaring indenfor leder-, strategi -og virksomhedsudvikling på direktions –og bestyrelsesniveau, som life & business coach og sparringspartner.
Hun har tidligere været erhvervschef og daglig leder af kontor hotel med knap 100 mindre virksomheder.

Kontaktoplysninger:

E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: Saxo.com eller boghandleren Udgivelsesår: 2021

Leadership by care og Management by fear

At skrive denne bog har været i mine tanker i mange år.
Bogen er baseret på min erfaring med en bestemt profiltype jeg kalder banditter og de er ødelæggende for bla. det sunde arbejdsklima.

De færdes frit på land og i by, i virksomheder og privatlivet, trods deres ødelæggende destruktive adfærd overfor andre mennesker formår de ofte at gå under radaren, hvor de med deres manipulerende giftige adfærd, skaber frygt på bla. arbejdspladsen.

En bandit kan være din chef, kollega og eller medarbejder, der feks. manipulerer udelukkende for egen vinding, på andres bekostning og dermed kan nedbryde andre mennesker gennem bla. psykisk vold.

Såfremt frygt allerede har inficeret din arbejdsplads, kræver det ofte et stort mod og udholdenhed at stå op imod banditten eller banditterne.

Kun ved videndeling kvæler vi den magt tabuer har.
Hyppigt når vi har modtaget den fornødne viden og indsigt er vi ikke længere så frygtsom og banditten kan ikke længere sprede sin gift.

Som Platon sagde : ”Forstanden breder sig langsomt, men bare den breder sig”.

Som et kuriosum fortæller fire topledere fra dansk erhvervsliv, deres historie om mødet med en bandit og de alvorlige konsekvenser det har haft for dem.
Deres mission med at dele deres fire historier, er håbet om at kunne hjælpe andre mennesker, der har oplevet eller oplever lignende situationer.