Lone Ayo Rytsel

Sidst opdateret: 12. maj 2019
Lone Ayo Rytsel

Lone har skrevet undervisningsmaterialer til voksne ordblinde og indvandrere siden 1980 - både hos Gyldendal og på eget forlag - Forlaget Vestegnen. Siden 2013 suppleret med læse-letbøger og selvudviklingsbøger. Trykt på Books on Demand -

Uddannet læse-pædagog, indvandrerlærer, lifecoach og arbejdet som underviser og skoleleder siden 1980.

Initiativrig og en ivrig igangsætter og holder meget af nye opfordringer. På trods af, eller måske på grund af hendes alder har hun efter rigtig mange år inden for det folkeoplysende område stadig stor lyst til at være med til at udvikle og forandre området til glæde for flere borgere og især borgere, der hører til de svageste i samfundet - herunder især psykisk sårbare.

Adresse: Nordvej 10 Sandvig, 4735 Mern Land: Danmark Tlf: 40426294 Mobil: 26209967 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 1035-6172

Læremiddelgruppen, StORDstrømmen, Faglitterære gruppe

Udgivelser

Seneste udgivelse: Ikke glemt (læse-let)