Marion Thorning

Sidst opdateret: 30. november 2021
Marion Thorning

Beskrivelse:

Ud over at være forfatter arbejder jeg som konfliktmægler med speciale i familiemægling ( Master i konfliktmægling (MMCR) ved Det Juridiske Fakultet Københavns Universitet, 2009).

Kontaktoplysninger:

Adresse: Dr. Tværgade 41, 3., 1302 København K Land: Danmark Mobil: 41653166 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 19439696

Medlem Af:

Faglitterære gruppe, Kvindelige Forfattere

Online Referencer:

Flere referencer:

LinkedIn

Facebook

Forlag: Frydenlund Forlag Udgivelsesår: 2019

Lær at løse konflikter – i familien

Nogle familier er gode til at sætte sig sammen og få talt konflikter igennem, andre familier ønsker ’fred for enhver pris’, og i atter andre råber og skriger man ad hinanden. Det, man lærer i sit barndoms­ hjem, vil man for det meste bringe videre med sig ud i livet. Selvom man har lyst til at prøve noget andet, end det man lærte i barndom­ men, er det svært at finde ud af, hvilken vej man så skal gå.
LÆR AT LØSE KONFLIKTER – I FAMILIEN giver råd og vejledning til, hvad man kan gøre, når der opstår konflikter i en familie, og den giver indblik i, hvordan konflikter opstår og udvikler sig. Bogens grundtanke er, at man ikke skal forsøge at ændre modparten. Men man kan påvirke den anden og situationen ved selv at gøre noget klogt.
Bogens råd giver svar på spørgsmål som: Hvad stiller jeg op med min vrede og frustration? Hvorfor skal jeg blive på min egen banehalv­ del? Hvad gør man, når helt har mistet tilliden til den anden? Hvilke strategier er hensigtsmæssige?