Marion Thorning

Sidst opdateret: 30. november 2021
Marion Thorning

Beskrivelse:

Ud over at være forfatter arbejder jeg som konfliktmægler med speciale i familiemægling ( Master i konfliktmægling (MMCR) ved Det Juridiske Fakultet Københavns Universitet, 2009).

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Dr. Tværgade 41, 3., 1302 København K Land: Danmark Mobil: 41653166 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 19439696

Online Referencer:

Flere referencer:

LinkedIn

Facebook

Forlag: Frydenlund Udgivelsesår: 2001

Lær at løse konflikter

Hvorfor er nogle mennesker gode til at løse konflikter? Hvordan får man mod til at turde gå ind i en konflikt? Hvilke redskaber kan man med fordel anvende, når man står midt i kaos? 'Lær at løse konflikter' definerer hvad en konflikt er og beskriver forskellige konflikttemaer og - modeller, desuden beskrives de forhold, der typisk ligger bag en konflikt. Hvad der er en typisk konflikadfærd. Hvad det vil sige at være hjælper i andres konflikter og hvordan man kan bearbejde sin måde at møde konflikter på, således at det giver udviklingsmuligheder både på det personlige og det arbejdsmæssige plan. Bogens grundtanke er, at man ikke skal forsøge at ændre modparten. Men man kan påvirke den anden og situationen ved at gøre noget klogt selv. Målet er nået, når man kan lægge noget af frygten for konfliktterne på hylden i forvisning om, at man ved, hvad man skal stille op.

Bogforsidens illustrator: Klaus Frederiksen. Ill: Kirsten Dietrich