Marion Thorning

Sidst opdateret: 30. november 2021
Marion Thorning

Beskrivelse:

Ud over at være forfatter arbejder jeg som konfliktmægler med speciale i familiemægling ( Master i konfliktmægling (MMCR) ved Det Juridiske Fakultet Københavns Universitet, 2009).

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Dr. Tværgade 41, 3., 1302 København K Land: Danmark Mobil: 41653166 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 19439696

Online Referencer:

Flere referencer:

LinkedIn

Facebook

Forlag: Gyldendag (1. udgave 1998) Frydenlund (2.udgave) Udgivelsesår: 2009

Mormor – din datter er blevet mor

En bog om det vigtige forhold mellem mor og datter, når datteren bliver mor. Når datteren bliver gravid opstår der et behov fra begge sider for at komme hinanden nærmere. Det generationsskifte, der sker for begge to, er en fantastisk mulighed for at forbedre forholdet og lægge tidligere vanskeligheder på hylden.

Mormor, din datter er blevet mor giver læseren en forståelse for, hvad der sker for mor og datter. Den peger på, hvordan man kan styrke forholdet og undgå, at konflikter opstår eller forværres. Mellem de forskellige kapitler er gengivet interview med fem par mormødre og deres døtre. De har alle stået i vanskeligheder og fortæller åbent om, hvordan det har påvirket dem, og hvad de har gjort for at komme igennem til et bedre forhold.

Mød f.eks. Lea og Freja, fra en familie domineret af stærke kvinder, og hvor mænd er en velkommen dimension i livet men langt fra en nød¬vendighed. Eller Kirsten og Lena der, trods nær kontakt med hinanden, mangler rødder til en større familie og dermed familiære rollemodeller at spejle sig i.

Bogen er anden, revideret udgave med nye og omarbejdede kapitler, ligesom de forskellige interviews er gennemredigeret og opdaterede.

Bogforsidens illustrator: Marion Thorning