Marion Thorning

Sidst opdateret: 30. november 2021
Marion Thorning

Beskrivelse:

Ud over at være forfatter arbejder jeg som konfliktmægler med speciale i familiemægling ( Master i konfliktmægling (MMCR) ved Det Juridiske Fakultet Københavns Universitet, 2009).

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Dr. Tværgade 41, 3., 1302 København K Land: Danmark Mobil: 41653166 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 19439696

Online Referencer:

Flere referencer:

LinkedIn

Facebook

Forlag: Frydenlund Udgivelsesår: 2008

Sosu’en sompraktikvejleder

Mange SOSU’er vil på et tidspunkt i deres arbejdsliv vejlede elever i praksis. At vejlede er en stor og spændende udfordring. Lysten og glæden ved at være vejleder kommer, når man har viden og værktøjer, derfor denne bog.

SOSU’en som praktikvejleder er for dig, der skal i gang med at vejlede elever eller for dig, som allerede har prøvet det, men trænger til nye ideer. Bogen handler om, hvordan I sammen på arbejdspladsen kan skabe et miljø, hvor både elever og vejledere får gode arbejdsbetingelser. Bogen handler også om samarbejdet mellem dig og din elev: hvordan lærer eleven bedst? Hvordan kan du håndtere konflikter, og hvordan kan I komme godt igennem den svære samtale? Bogen gennemgår centrale begreber som anerkendelse og feedback og giver en indføring i de forskellige læreprocesser, eleven skal igennem. Forskellen på støtte og hjælp, hvordan du motiverer eleven til at læse og skrive, hvordan du møder eleven første gang, hvordan du får eleven til at reflektere over egen læring og meget mere vil give dig inspiration. Bogen handler altså om, hvordan du på bedste måde håndterer de udfordringer, der ligger i at få afviklet et godt praktikforløb.