Madame Garborg

Sidst opdateret: 18. december 2018
Madame Garborg
Madame Garborg, 2018. Fotograf: Michael Svennevig

Det er aldrig for sent at debutere.
Som 61-årig er Madame Garborg debuteret med kortprosa-udgivelsen "Alt var kun en drøm" på forlaget Epigraf.

Land: DK Tlf: 30279514 E-mail: Klik for at se e-mail

Flere referencer:

Samtale.

Udgivelser

Flere udgivelser

Madame Garborgs debutudgivelse “Alt var kun en drøm” er en samling kortprosatekster om en voldsom opvækst til tonerne fra radioens “Giro 413”. Fortalt med lige dele alvor og humor. Madame Garborgs mor sang altid, og sangens ord og melodier knytter sig uløseligt sammen i datterens erindring og væver sig også igennem bogen, der rummer en befriende fandenivoldskhed. Udkommet på Forlaget Epigraf. Redaktion: Michael Svennevig.

I denne podcast læser Hanne Karin Garborg alias Madame Garborg fra debutbogen og fortæller om at debutere som 61-årig, om hvorfor hun har skrevet bogen, om dens tilblivelse og om samarbejde med saxofonisten Ole Bundgaard, der akkompagnerede hende til bogens lancering under jubilæumsfestivalen BILLEDER AF LIV, hvor de medvirkede på festivalens 2. og 3. dag på Amager og i Vanløse.

Læs også samtalen “Man kan godt se havet, hvis man vil”  og oplev selve udgivelsesseancen, hvor Madame Garborg læste op til Ole Bundgaards saxofonspil.

ØVRIGE ARRANGEMENTER:

18. 8. 2018: Nibe (lukket arr.)

24. 11. 2018: Debutantaften, Dansk Forfatterforening (lukket arr.)

2019:

30. 1. kl. 19.00: Tårnby Hovedbibliotek